Nieuwe update – pCon.box 3.14

Net op tijd voor de herfst is er een nieuwe versie van pCon.box beschikbaar in de app stores. Ontdek de innovaties voor meer gemak in je dagelijkse werk! Meer gedetailleerde informatie over de nieuwe functies van vind je in dit document.

pCon.box update Thumbnail

Een prijsdatum instellen en weergeven

Een individuele classificatie van artikelen met verschillende prijsinformatie maakt jouw werk gemakkelijker. Daarom kun je nu, net als bij pCon.facts, ook in pCon.box een individuele prijsdatum weergeven. Deze wordt automatisch gegenereerd op basis van de huidige datum of kan handmatig worden gedefinieerd. Het toevoegen van prijsgegevens in de artikellijst zorgt voor volledige transparantie, meer duidelijkheid en flexibiliteit in jouw project.

Individuele projectnamen

Pas in de toekomst nieuwe projecten aan en geef ze een persoonlijke naam. Corresponderende projectnamen worden overgedragen tussen de applicaties bij het exporteren en zorgen voor duidelijkheid. Let op: bestaande projecten die nog geen projectnaam hebben, krijgen in eerste instantie de naam van het bestand. Latere aanpassingen zijn hier mogelijk.

Voor gebruikers van pCon.login: Aanpasbare wisselkoersen

Spelen verschillende valuta’s een grote rol in jouw projecten? Dan hebben we goed nieuws: bij nieuwe projecten kun je vooraf vaste wisselkoersen instellen voor meer continuïteit voor jouw klanten. Bestaande projecten blijven actief gebruik maken van de huidige wisselkoersen.

Heb je pCon.box nog niet geïnstalleerd op je telefoon? Download nu in de Appstore!

Afbeelding App StoreAfbeelding Google Play

Meer informatie over pCon.facts en de andere pCon apps

>> Meer informatie over pCon.box
>> Meer informatie over pCon.facts
>> Meer informatie over pCon.scan

Ben jij een interieurontwerper, dealer of interieurprofessional werkzaam in de meubelbranche? Word lid van de pCon Community, het internationale B2B-netwerk voor de interieur- en meubelindustrie en profiteer van alle voordelen van pCon, zoals toegang tot productgegevens van meer dan 550 fabrikanten. Maak een pCon.login account en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring