pCon.facts 3.6 – Dit is nieuw

Een nieuwe update van de sales app pCon.facts is nu beschikbaar in de Appstore. Download de nieuwe versie 3.6 en probeer de nieuwe functies. Meer gedetailleerde informatie over de nieuwe functies van vind je in dit document.pCon.facts 3.6 release

Uitwisseling met pCon.basket

Het is gedaan met dubbel werk. Dankzij de nieuwe update is het mogelijk om de formulierinstellingen die in het project zijn gemaakt over te nemen bij het exporteren van het project van pCon.facts naar pCon.basket. Artikelafbeeldingen als onderdeel van een project worden in de toekomst ook overgezet waardoor het eenvoudig van de ene naar de andere app gaat.

Leuk om te weten voor alle Android-gebruikers:

In de toekomst zullen producten worden weergegeven in augmented reality via Google’s native 3D-weergave, dankzij de overstap van Xamarin naar ReactNative.

Heb je pCon.facts nog niet geïnstalleerd op je telefoon? Download nu in de Appstore!

Afbeelding App StoreAfbeelding Google Play

Meer informatie over pCon.facts en de andere pCon apps

>> Meer informatie over pCon.facts
>> Meer informatie over pCon.box
>> Meer informatie over pCon.scan

Ben jij een interieurontwerper, dealer of interieurprofessional werkzaam in de meubelbranche? Word lid van de pCon Community, het internationale B2B-netwerk voor de interieur- en meubelindustrie en profiteer van alle voordelen van pCon, zoals toegang tot productgegevens van meer dan 550 fabrikanten. Maak een pCon.login account en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring