Nieuw binnen de pCon community: EinrichtWerk

De configureerbare gegevens van EinrichtWerk GmbH zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


EinrichtWerk stelt zich voor

Tafels en stoelen in een klaslokaal op een basisschool

Afbeelding: EinrichtWerk

Het moderne schoolsysteem is aan het veranderen, en EinrichtWerk helpt daarbij. Scholen zijn op zoek naar nieuwe ideeën, zoals het leerhuis in München, clusterscholen en open leeromgevingen. Ook hoor je steeds vaker over “vakscholen” in de politiek. Hierbij speelt schoolmeubilair een belangrijke rol.

Open leeromgevingen, die vaak “forum” of “marktplaats” worden genoemd, zijn plekken waar je zelf kunt leren en samenwerken met anderen. Dit is precies waar EinrichtWerk om de hoek komt kijken. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van schoolmeubilair dat de onderwijssector de grootst mogelijke flexibiliteit biedt en de toepassing van verschillende pedagogische concepten mogelijk maakt. Gewone klaslokalen kunnen eenvoudig veranderd worden in ruimtes die de hele dag gebruikt kunnen worden, en waar iedereen zich prettig voelt.

Onze vijfhoekige tafel, genaamd EWT.5, is het middelpunt van onze collectie. Het is speciaal ontworpen om op veel verschillende manieren te gebruiken in scholen – van kleine groepen tot grote ronde tafels voor wel 12 leerlingen. Je kunt ze zelfs in rijen of U-vormen plaatsen. En onze vijfhoekige tafel is universeel: van basisschool tot volwassenenonderwijs.

We hebben ook andere meubels en spullen om scholen flexibeler te maken. Denk aan stoelen die voor iedereen comfortabel zijn, pentagon loungeplekken- en matten, multifunctionele schoolbordsystemen en schuine tafels op wielen. Dit alles maakt het flexibele EinrichtWerk meubelconcept compleet.

Tafel van EinrichtWerk met groene stoelen in een vergaderruimte

Afbeelding: EinrichtWerk

Onze schoolmeubels helpen om de band tussen mensen te versterken en zorgen voor een positieve sfeer in de school. Ze kunnen ervoor zorgen dat leren en lesgeven leuker en enthousiaster wordt, doordat mensen zich meer met elkaar verbonden voelen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring