Meer efficiëntie: Nieuw in pCon.basket 2.11

Onze online CPQ software pCon.basket PRO en pCon.basket CE (de gratis community editie voor het creëren van artikellijsten en de variant voor integratie) zijn geüpdatet.

In pCon.basket 2.11 maak je kennis met de nieuwe functies welke de verwerking van bestellingen, het werken met valuta en de gebruiksvriendelijkheid verder verbeteren. Meer gedetailleerde informatie over de nieuwe functies van versie 2.11 vind je in dit document en in de online help van pCon.basket.Nieuwe basket release thumbnail

Geavanceerde opties voor jouw formulieren

De nieuwe versie biedt meer aanpassingsopties voor PDF-documenten. Met een handige schuifregelaar kun je nu de grootte van het logo aanpassen aan jouw behoeften, wat het gemakkelijker maakt om formulieren op maat te maken. Met de nieuwe optie “Dynamisch” in het briefhoofd kun je belangrijke informatie dichter bij elkaar plaatsen en alle benodigde details op de eerste pagina weergeven. In de voettekst kun je flexibel contactgegevens of andere belangrijke informatie invoeren via tekst bewerken, die op elke formulierpagina zal verschijnen.

NIEUW: referentievaluta voor wisselkoersen

Goed nieuws voor degenen die met wisselkoersen werken. In de hoofdgegevens kun je een referentievaluta instellen. Dit is vooral handig als je projecten buiten het eurogebied berekent. Tijdens de projectberekening zie je ook een opmerking als de basisprijs van de gegevens is omgerekend vanuit een andere valuta dan die van het project.

Geoptimaliseerde orderverwerking

Voor het exporteren van een order in OEX formaat, ondersteunt de nieuwe pCon.basket release nu OEX versie 3.1. Bovendien kun je ervoor kiezen om jouw volledige inkoop- en verkoopberekeningen aan de bestelling toe te voegen. Dit maakt het bestelproces nog transparanter.

NIEUW: uitgebreide instellingen

Binnen de algemene instellingen heb je de mogelijkheid om de weergavekwaliteit van 3D-inhoud aan te passen aan jouw behoeften. Vooral de instelling “Laag” is bedoeld voor serveromgevingen die geen speciale grafische ondersteuning hebben.

Er is ook een nieuwe sectie genaamd “Catalogus“. Hiermee kun je aangeven of je artikelnummers in het catalogusoverzicht wil weergeven of verbergen. Daarnaast kun je bepalen of je wil dat het catalogusoverzicht automatisch wordt geopend wanneer er nieuwe offertes worden aangemaakt. Dat zorgt voor nog persoonlijkere voorkeuren in pCon.basket.

Ontdek de nieuwe functies

Wil je de nieuwe functies van pCon.basket 2.11 in actie zien? We hebben een korte video gemaakt die alle verbeteringen en nieuwe functies in de applicatie laat zien. Bekijk hier de video en abonneer je op ons kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste video’s.Update nieuwe functionaliteiten in pCon.basket

Geïnteresseerd in pCon.basket?

pCon.basket PRO en CE werken met jouw pCon.login account. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en om een demoversie van pCon.basket PRO aan te vragen.
Bekijk ook ons YouTubekanaal voor tutorials over pCon.basket en pCon.planner.

Sharing is caring