Nieuw binnen de pCon.catalog: ISKU

De 3D-data van de Finse kantoormeubelfabrikant ISKU zijn nu gratis te downloaden in pCon.catalog.

ISKU stelt zich voor

Groene stoel in kamer

Afbeelding: ISKU

Het begin van Isku

Het verhaal van ISKU gaat terug naar 1928 en is diep geworteld in de noordelijke natuur, Fins hout en de timmervaardigheden van oprichter Eino Vikström. Bijna 100 jaar later houdt het familiebedrijf nog steeds vast aan deze waarden en neemt de verantwoordelijkheid voor elkaar en voor het milieu. Wij ontwerpen en produceren meubilair en bieden diensten en uitgebreide interieuroplossingen voor leer-, werk- en zorginstellingen en voor alle openbare ruimten.

3 stoelen in kantoor ruimte met houten achterwand

Afbeelding: ISKU

Het doel van Isku

Als leider op het gebied van Finse vakkennis, kwaliteit en industriële innovatie is het ons doel om te inspireren, succeservaringen te creëren en onze klanten te voorzien van meubilair van hoge kwaliteit, terwijl we een verantwoorde productie garanderen. Wij zijn een pionier in het op de voorgrond plaatsen van duurzaamheid in design. Ons design is geïnspireerd door Finse bossen, zuivere grondstoffen en milieuvriendelijke productiemethoden. Voor ons betekent het nemen van verantwoordelijkheid, actie ondernemen en zit het in het DNA van ons bedrijf. Het is een leidend principe dat alles omvat, van onze leveranciers en partners, materiaalkeuze en ontwerp tot de productieprocessen en logistiek.

Oplossingen voor mens & milieu

Onze activiteiten zijn niet alleen verantwoordelijk voor het milieu, maar ook voor de mens. Wat onze meubeloplossingen tot meer maakt dan alleen design, zijn de antimicrobiële contactoppervlakken die actief de gezondheid en veiligheid van ruimtes verbeteren. Het team heeft ‘s werelds eerste antimicrobiële meubelcollecties ontwikkeld om de verspreiding van infecties tegen te gaan.

Stoel van dichtbij met het logo van ISKU

Afbeelding: ISKU

Met deze aanpak biedt ISKU toekomstige generaties een schonere, veiligere omgeving om te studeren, te werken en te gedijen.

Grote ruimte met stoelen van ISKU

Afbeelding: ISKU


Download de meubelen in pCon.catalog

Sharing is caring