Als meubelmerk voor de professionele markt bieden wij (Bogaerts) een blanco kleuren programma aan zodat onze klant, de interieur architect, de producten precies kan samen stellen zodat deze aansluiten op het ontwerp. Door pCon.cloud (de 3D productconfigurator) op onze website te integreren, kunnen klanten direct onze producten samenstellen.

Lees hieronder de ervaring van Bogaerts

Een laptop en mobiel waarop de 3D configurator staat afgebeeld die Bogaerts op hun website hebben geïntegreed

In één oogopslag

In één oogopslag ziet men de opties en hoe het product eruit komt te zien. Vervolgens kunnen de producten direct aangeschaft worden, of meegenomen worden in een presentatie.

De integratie

Het integreren van deze feature ging soepel. Niet alleen voor de klanten, maar ook voor ons intern is deze tool een uitkomst! Wij gebruiken deze tool ter demonstratie aan onze klanten. De AR-functie laat klanten ons product direct in de ruimte zetten. In de toekomst zien we hopelijk dat dit met gehele samenstellingen van meubelopstellingen ook kan.

Ook andere bekende meubelfabrikanten hebben pCon.cloud geïntegreerd op hun website en webshop. Lees hier de ervaring van Artifort.

Sharing is caring