Nieuwe tutorial pCon.basket (PRO): Eigen catalogus

Jouw eigen catalogus toevoegen in pCon.basket PRO

Een catalogus maken in pCon.basket PRO maakt het mogelijk om flexibeler, op maat en efficiënter te werken bij het plannen en inrichten van ruimtes. Ze bieden de mogelijkheid om productlijsten te maken en te beheren geheel naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om specifieke projecten, merken, leveranciers of ontwerprichtlijnen.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Thumbnail pCon.basket PRO video over het maken van een eigen catalogus

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.basket PRO? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.basket

Sharing is caring