Nieuw binnen de pCon community: Bürotime

De configureerbare gegevens van Bürotime zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Meer over Bürotime

Tafel met plant

Afbeelding: Bürotime

Bürotime, dat in 1994 is opgericht als onderdeel van Tosunoğulları Furniture INC, is gevestigd in de georganiseerde Industriezone van Konya (Turkije) en beslaat een oppervlakte van 6500 m2.

Tafel met planten en stoelen

Afbeelding: Bürotime

De reis naar groei en bekendheid

In 2000 werd het merk opgericht, dit was een reis om te groeien en bekend te worden in de meubelindustrie. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, zijn ze nu actief in een uitgestrekte productiefaciliteit van 140.000 m2, die zich uitstrekt over het terrein waar het ooit is opgericht. Het bedrijf, dat in 2002 voor het eerst internationaal verkocht, exporteert zijn producten momenteel naar alle uithoeken van de wereld, met een bereik van 50 landen en een uitgebreid netwerk van 150 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Vergadertafel met stoelen

Afbeelding: Bürotime

Een belangrijke mijlpaal

Ze streven ernaar om gebruikers omgevingen te bieden waarin gezondheid, levenskwaliteit en een optimale binnenluchtkwaliteit centraal staan, in lijn met de duurzame productiebenadering. In 2014 bereikte ze een belangrijke mijlpaal. Ze zijn de eerste Turkse fabrikant van kantoormeubilair die het prestigieuze GREENGUARD Gold-certificaat mocht ontvangen. Het merk is de keuze bij uitstek voor organisaties die op zoek zijn naar groene bouwcertificaten zoals LEED en BREEAM, terwijl het bedrijf ook het bewustzijn over duurzaamheid wil vergroten door de nadruk te leggen op het efficiënte gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Twee stoelen in een lege ruimte met lampen

Afbeelding: Bürotime

Sharing is caring