Nieuw binnen de pCon community: Gerriets

De configureerbare gegevens van Gerriets zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Gerriets stelt zich voor

Gerriets voorbeeld afgeschermd geluidsisolatie via de toepassing van hun gordijnen

Afbeelding: Gerriets

Gerriets GmbH, inmiddels in de derde generatie, heeft naast haar eigen vijf dochterondernemingen (USA, UK, Oostenrijk, Frankrijk en Polen) distributeurs en handelspartners in meer dan 20 landen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1946 hebben ze zich ontwikkeld tot een wereldmarktleider voor podia, evenementbenodigdheden en akoestische projecten.
De meerlaagse gordijnsystemen van Gerriets worden gebruikt in de theater- en opera-industrie om het publiek tijdens pauzes te isoleren van het wisselgeluid door de hoge mate van geluidsisolatie.

Dé OFFICE geluidsgordijnen zijn ontstaan

Ongeveer 15 jaar geleden leidde dit tot de ontwikkeling van het OFFICE geluidsgordijn, dat een hoge geluidsisolatie tot 30 dB combineert met een variabele textielstructuur en daardoor perfect gebruikt kan worden als flexibele ruimteverdeler en als inrichtingselement. Vergadereilanden in een open kantoorruimte kunnen net zo tijdelijk worden afgescheiden als auditoria in musea of retraitekamers in bibliotheken.

De behoeften naar flexibiliteit en individualiteit

Voor het bedrijf staat de mens met zijn behoeften en de vraag naar flexibiliteit en individualiteit op de voorgrond. Het doel is het creëren van flexibele werk- en stiltezones met de hoogste ontwerp-, functionaliteits- en kwaliteitsnormen! Een van de innovaties is het ruimteverdelingssysteem roocs van Gerriets, dat gecombineerd wordt met de OFFICE geluidsgordijnen. De akoestisch effectieve ruimte-oplossing is vrijstaand en biedt een modulaire en flexibele ruimte-indeling.

Effectieve en variabele akoestische oplossingen

De optimale ondersteuning vanaf de planning tot en met de turnkey integratie en installatie in het gebouw is een groot voordeel. Dit resulteert in hoogwaardige, effectieve en variabele akoestische oplossingen voor interieurs, kantoren en openbare ruimtes.

roocs van Gerriets

 • flexibele ruimte-indeling
 • modulair
 • vrijstaand
 • akoestische ruimte-indeling
 • collectie van verschillende textielsoorten voor de buitenlaag
 • combineerbare kleuren van metalen en houten onderdelen
 • uitbreidingen zoals planken, tafelbladen, prikbord, haken, monitorhouder

geluidsgordijnen voor kantoor

Akoestische scheiding van verschillende werkgebieden of het creëren van vergadereilanden.
Verschillende configuratiemogelijkheden:

 • Geluidsisolatie van 11 tot 26 dB
 • OFFICE WINDOW geluidsscherm
 • OFFICE ELEGANCE geluidsscherm
 • Manueel of gemotoriseerd
 • Collectie van verschillende textielsoorten voor de buitenlagen
Plankje voor een gordijn met hierop een vaas, bloemen, gieter en boeken

Afbeelding: Gerriets


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community

Sharing is caring