Nieuw binnen de pCon.catalog: Matting

3D-modellen van de Scandinavische fabrikant Matting zijn nu gratis te downloaden in pCon.catalog.

Matting stelt zich voor

Matting vier stoelen op een rij

Afbeelding: Matting

Matting is een niche familiebedrijf dat sinds 1971 veel ervaring en kennis heeft verzameld over het belang van het interieur voor het welzijn van de mens.

Duurzaamheid en kennis als basis

Onze visie gaat over duurzaam wonen met de volgende generatie in het vizier. Met design, duurzaamheid en kennis als basis ontwikkelen wij producten voor interieurs die bijdragen aan meer beweging en flexibiliteit – voor kantoor, thuiswerkplek en school. Wij willen dat de werkomgevingen waarin wij en onze jongeren elke dag leven ons in staat stellen actief te zijn en uitnodigen tot natuurlijke afwisseling, wat allemaal bijdraagt aan creatieve en duurzame mensen.

 

Een tweede leven geven

Samen met ontwerpers en deskundigen die onze inzet voor gezonde, flexibele en innovatieve meubels delen, werken wij doelgericht aan producten met een Scandinavisch design, eenvoud en kwaliteit die lang meegaan. Al in de ontwerpfase ontwerpen wij het product zo dat het kan worden hergebruikt en opnieuw gevormd met details die gemakkelijk kunnen worden vervangen en het product een tweede leven geven. Met het oog op de volgende generatie hechten wij veel belang en waarde aan ons duurzaamheidswerk.

Matting sta-tafel met kinderen die staan in een klaslokaal en juffrouw die uitlegt geeft

Afbeelding: Matting

Van verstelbare tafels tot opbergruimtes

De meeste van onze producten worden lokaal in Zweden en de omliggende regio geproduceerd met aandacht en zorg voor degenen die ze maken, ons milieu en de volgende generatie. Wij belonen natuurlijke, gerecycleerde en niet-giftige materialen. Onder onze producten vindt u onder andere verstelbare tafels zonder elektriciteit, zitmeubilair, draagbare schermen, opbergruimte, tafelverlichting en meer. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Alingsås, Zweden en verkoopkantoren in Denemarken en Noorwegen.

Sharing is caring