Nieuw binnen de pCon community: Occony

De configureerbare gegevens van Occony zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Occony stelt zich voor

Occony sfeerbeeld van tafel en stoelen met gordijnen aan de rechterkant

Afbeelding: Occony

Occony is opgericht in 2018. Ontstaan uit het knagende besef dat natuur, wildlife en biodiversiteit in rap tempo aan het afbrokkelen zijn. Bosbranden en smeltende gletsjers die het decor vormen van een nieuwe realiteit. Het kleurrijke canvas van deze aarde wordt somberder en somberder terwijl de industrie waarin we werken bloeit op ogenschijnlijk eindeloze mogelijkheden. Maar de sociale en ecologische kosten daarvan? Ze zijn verborgen onder het tapijt als een beschimmelde vlek op een kostbare houten vloer.

Bij Occony doen ze dingen anders

Bij Occony hebben we besloten om de dingen anders te zien en te doen. Ons bedrijf is hier om de bestaande structuren op te schudden over hoe zaken te doen op een planeet waar we veel om geven. En om de mensheid (en vooral onszelf) uit te dagen het verhaal te herschrijven over wat betekenisvol design werkelijk is. Om de lijn te trekken van onwetendheid naar inwijding. Van sociale orde naar natuurlijke orde. Onze overtuiging is dat design volgt op verantwoordelijkheid. Ontwerp volgt integriteit. Ontwerp volgt teruggeven. Ontwerp volgt de cyclus van het leven.

Van de basisbouwstenen tot aan woonaccessoires

Occony stoel

Afbeelding: Occony

We trekken lijnen en vormen voor verschillende plaatsen, gezichten en gelegenheden. Multifunctioneel, eigenzinnig, gedurfd, ingetogen, parmantig, leuk, verrassend, tijdloos, classy, ​​clean en functioneel. Van de basisbouwstenen zoals designtafels en -stoelen tot belangrijke werkbenodigdheden, technologische verbeteringen en woonaccessoires.

Een gezonde balans om werk te bevorderen

Onze focus ligt op het bouwen van oplossingen voor elke werk- en thuisomgeving die een gezonde balans tussen verschillende manieren van werken bevordert. We houden ervan om de perfecte designlandschappen te creëren die onze dagelijkse ervaring en ons functioneren in onze omgeving verbeteren, van formeel tot informeel. Ruimtes creëren voor inspirerende interactie, ontbijtbijeenkomsten en gericht teamwerk, maar ook ruimte laten voor mensen om alleen of op een meer afgezonderde manier te werken.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring