Nieuw binnen de pCon community: Artifort

De configureerbare gegevens van Artifort zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Artifort stelt zich voor

Artifort Glider

Afbeelding: Artifort

Artifort staat voor design, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Hun doel is om meubels te maken die generaties lang meegaan, met respect voor zowel de levensduur van de materialen als de energie die is gestoken in het maken ervan, de intentie en visie van de ontwerper en de jarenlange ervaring en vakmanschap van hun meubelmakers. Om dit te bereiken en tijdloze meubels met een eigen signatuur en hoogwaardige kwaliteit te creëren is geen eenvoudige opdracht. Toch zijn ze deze uitdaging uitgegaan en combineren ze al meer dan een eeuw elegantie met functionaliteit en een lange levensduur.

Artifort BesoLounge

Afbeelding: Artifort

Geschiedenis schrijven

Sinds de twintigste eeuw werkt Artifort samen met toonaangevende, internationale ontwerpers, die grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is om herkenbare, duurzame en felbegeerde meubels te maken. Dat resulteerde in design iconen van ontwerpers Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI, die opgenomen zijn in de permanente collectie van enkele van de werelds belangrijkste musea, en deze traditie zet zich vandaag de dag voort. Hun hedendaagse internationale ontwerpers omvat Patrick Norguet, Jasper Morrison, Monica Förster, Khodi Feiz, Luca Nichetto, René Holten en nog veel meer, zodat de Artifort collectie blijft voldoen aan de hoge eisen van hun iconische voorgangers.

Duurzame materialen

Vandaag de dag is de verantwoordelijkheid bij het maken van een nieuw meubel aanzienlijk. Bij elke stap in het ontwikkelproces wenst Artifort de milieu-impact van haar activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. De toekomstige generaties zijn ervan afhankelijk en dit vinden zij als familiebedrijf erg belangrijk. Alle materialen die in Artifort designs terugkomen, zijn met aandacht en hoge eisen geselecteerd.  Elk Artifort product heeft een eco product paspoort dat de samenstelling van materialen laat zien.

Artifort schijndel

Afbeelding: Artifort


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring