Nieuw binnen de pCon community: Seledue

De configureerbare gegevens van Seledue zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Seledue stelt zich voor

Tafels en stoelen

Afbeelding: Seledue

Vaste partner van Thonet en Artifort

Opgericht in 1960, heeft Seleform AG, gespecialiseerd in de distributie van woon- en projectmeubelen, er haar werk van gemaakt om goed design te promoten. Als vaste partner van Thonet GmbH, de beroemde stoelenfabrikant bij uitstek uit Duitsland, en de Nederlandse meubelproducent Artifort is Seleform AG verantwoordelijk voor de verkoop en marketing in Zwitserland samen met de meubelhandel in de designsector.

Design tafel met stoelen

Afbeelding: Seledue

Intensieve samenwerking met Zwitserse ontwerpers

In 1989 begon Heinz Ryffel een intensieve samenwerking met de Zwitserse ontwerper Kurt Thut en later met zijn zoon Benjamin Thut. Dit resulteerde in producten zoals stoelen, tafels, schermen voornamelijk in aluminium. Met de Zwitserse ontwerpers Urs Esposito, Reto Kaufmann en Stefan Zwicky werden nog meer nieuwe producten gelanceerd.

Meubelen

Afbeelding: Seledue

Een nieuwe merknaam is geregistreerd

Heinz Ryffel, eigenaar van Seleform AG, besloot een nieuw label te creëren voor de eigen ontwikkelingen van de Zwitserse ontwerpers. In 1993 werd Seledue daarom als nieuwe merknaam geregistreerd. Seleform AG laat de producten produceren en verkoopt ze wereldwijd aan de meubelhandel in de designsector.

Focus op vormgeving en kwaliteit

Bij de ontwikkeling van gebruiksvoorwerpen is het voor hun belangrijk om heldere, eenvoudige en tijdloze gedachten te volgen en door onze persoonlijke en materiële inzet te streven naar een optimale vormgeving en productkwaliteit.

Buiten meubelen

Afbeelding: Seledue


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring