Nieuw binnen de pCon community: Dusyma

De configureerbare gegevens van Dusyma zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Dusyma stelt zich voor

Kinderspeelgoed

Afbeelding: Dusyma

Meubelen voor iedereen met extra behoeften

Ontdek het inspirerende, educatieve speelgoed en hoogwaardige meubilair van Dusyma. Ervaar de producten die kinderen, senioren en mensen met extra behoeften op verschillende manieren stimuleren.

Kindermeubelen

Afbeelding: Dusyma

Met plezier de wereld ontdekken

Sinds 1925 investeren zij al in ervaring en geven zij hun hart en ziel voor de ontwikkeling en selectie van de producten. Zij willen dat kinderen op de best mogelijke manier hun weg vinden in deze wereld, zodat ze de wereld met plezier kunnen ontdekken. Zij dragen eraan bij dat iedereen vreugde en voldoening in het leven kan vinden – ongeacht leeftijd of speciale behoeften.

Meubelen voor volwassenen

Afbeelding: Dusyma

Gebruik de configureerbare gegevens

Voortaan zijn configureerbare 3D-gegevens van het bedrijf beschikbaar voor de pCon-community. Hierdoor kunnen klanten en geïnteresseerden Dusyma’s producten nog beter in hun tekeningen integreren en individuele oplossingen voor hun behoeften vinden.

Klik hier om hun video te bekijken.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring