Nieuwe tutorial pCon.basket: Artikelen actualiseren

In deze video laten we zien waarom het belangrijk is om jouw artikelen te actualiseren in pCon.basket. Ook laten we zien wat de verschillende iconen betekenen. Perfect om jouw offertes naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Artikelen actualiseren Thumbnail

Heb jij goede tips over artikelen actualiseren?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.basket of over het actualiseren van artikelen? Laat jouw tip achter in de reacties. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.basket

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring