Nieuw binnen de pCon community: Röthlisberger Kollektion

De configureerbare gegevens van Röthlisberger Kollektion zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Röthlisberger Kollektion aan via pCon.login


Röthlisberger Kellektion stelt zich voorRöthlisberger_Stoel

Een Zwitsers familiebedrijf

Röthlisberger is het verhaal van een Zwitsers familiebedrijf. Al vier generaties lang maken zij meubels die zich kenmerken door design, innovatie en kwaliteit.

Röthlisberger_Stapel_houten_lades

Röthlisberger en ontwerpers bedenken nieuwe ontwerpoplossingen

Samen met gerenommeerde ontwerpers en een getalenteerde pool van medewerkers zetten zij ontwerpideeën om in hoogwaardige meubelen, omdat het succes van hun werk blijft hen ertoe aanzetten technische en formele beperkingen in de meubelbouw te overwinnen en klanten te verrassen met steeds nieuwe ontwerpoplossingen.

Geen trends, maar een doel

Bij het Zwitserse familiebedrijf komt hightech en vakmanschap samen tot een werkelijk unieke meubelcollectie. In plaats van trends volgen zij een duidelijk doel: elk meubelstuk moet uniek zijn, en datgene hebben wat nodig is om een designklassieker te worden. Een zekere waarde die de tand des tijds zal doorstaan.

Bekijk hier de YouTube Video.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring