Nieuwe tutorial pCon.planner: Aan de slag

Aan de slag met pCon.planner

Deze video introduceert de basis van pCon.planner: We laten je zien hoe je jouw eerste kamer tekent, materialen en producten invoegt en het resultaat weergeeft in een visualisatie. Perfect voor jouw eerste stappen in onze interieur design tool.
Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Thumbnail Aan de slag

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.planner? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

 

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring