Nieuw binnen de pCon community: SPÄH designed acoustic

De configureerbare gegevens van SPÄH designed acoustic zijn nu ook beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van SPÄH designed acoustic aan via pCon.login


SPÄH designed acoustic stelt zich voorSPÄH_conferentieruimte

Bij SPÄH aan het juiste adres

Ben je op zoek naar duurzame akoestische oplossingen die zich aanpassen aan individuele eisen en ruimtes? Wil je geluid reduceren en de verwachtingen op het gebied van design en kwaliteit verhogen? Wil je moderne werkplekken verbeteren met individuele akoestische oplossingen en tegelijkertijd voldoen aan richtlijnen zoals ASR 3.7 en DIN 18041? Dan ben je bij SPÄH design acoustics aan het juiste adres.SPÄH_akoestische_panelen

Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend

Wij ondersteunen je bij de zoektocht naar passende akoestische oplossingen: met vrij configureerbare akoestische absorbers, die zich onderscheiden in vorm en functie en uitsluitend in Duitsland worden geproduceerd. Dankzij ons eigen productie en montageteam, zijn aanvullende producties, flexibiliteit, maatwerk en betrouwbaarheid voor ons geen uitdagingen – ze zijn vanzelfsprekend.SPÄH_akoestisch_plafond

Naast betrouwbaarheid ook persoonlijke begeleiding

Wat voor ons ook vanzelfsprekend is, zijn toegewijde contactpersonen die onze klanten persoonlijk begeleiden van het eerste contact tot de verkoop en ze staan altijd voor je klaar. Ze bieden niet alleen een luisterend oor voor jouw individuele wensen, maar brengen ook de deskundigheid en jarenlange ervaring van de SPÄH-groep met meer dan 500 deskundige medewerkers met zich mee.SPÄH_akoestische_ruimte

Overtuig jezelf

Samen kunnen we jou helpen specifieke akoestische problemen op te lossen en de ideale geluidsisolatie te vinden die aan jouw persoonlijke behoeften voldoen. Toch overtuigen we liever met daden dan met woorden – en met geluidsabsorberende producten die niet alleen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid bieden, maar ook aantrekkelijk geprijsd zijn. Overtuig jezelf: hier of bij een persoonlijke afspraak.SPÄH_akoestische_kantine

Focus op duurzaamheid met gerecycleerde PET-flessen

SPÄH designed acoustic is onderdeel van de SPÄH Group. Wij zijn een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland. SPÄH is opgericht in 1964 in Scheer. We zijn al meer dan 15 jaar actief op het gebied van ruimte-akoestiek, met onze 18 collega’s bieden we de complete service voor jouw akoestische vraagstuk. Dit gaat van advies en planning tot productie en vakkundige installatie van individuele akoestische oplossingen. Ook ligt onze focus op duurzaamheid. Daarom wordt ons akoestisch materiaal greenPET voornamelijk gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Voor klein- en grootschalige projecten zijn we de juiste partner voor individuele akoestische oplossingen. Neem gerust contact met ons op.SPÄH_akoestisch_plafond_zwembad


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring