Nieuw binnen de pCon community: Zitoplossingen van Vaghi

De configureerbare gegevens van Vaghi zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.
Vraag de data van Vaghi aan via pCon.login


Vaghi stelt zich voor

3 bureaustoelen van Vaghi

Vaghi: dé referentie voor kantoorstoelen

In 1964 is het bedrijf opgericht als een “Tappezzeria dei Fratelli Vaghi” (ookwel: een stoffeerderij). Dankzij de ondernemingszin van de oprichters pakte het bedrijf al snel een positie op de Italiaanse- en internationale markt. Ze werden direct een referentie op het gebied van kantoorstoelen.

Samenwerking tussen Vaghi, architecten en ontwerpers

De samenwerking met architecten heeft in de afgelopen vijftig jaar geleid tot de ontwikkeling van een reeks innovatieve producten, zowel op het gebied van design als van ergonomie. In de jaren 70 begint Vaghi de samenwerking met ontwerpers als Francesco Trabucco en Marcello Vecchi, Giuseppe Raimondi, Vittorio Prato en Alberto Dematteis.

Assortiment stoelen Vaghi

Zorg ontmoet technologie en duurzaamheid

Om de klanttevredenheid te maximaliseren, combineert Vaghi verfijnd design met aandacht voor detail en het meest geavanceerde technologische onderzoek. De voortdurende transformatie van de werkomgeving, de nieuwe concepten van smart office en co-working maakten de ontwikkeling van nieuwe productcategorieën noodzakelijk. Vaghi beantwoordde deze uitdagingen met ontwerpcreativiteit en productie-expertise.

Een veilige en gezonde werkplek

Vaghi is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de levensduur van producten te verlengen en de impact op het milieu te verminderen. Ze werken samen met leveranciers om ervoor te zorgen dat producten zo weinig mogelijk impact op het milieu hebben. Vaghi heeft strikte bedrijfsnormen aangenomen die ervoor zorgen dat al hun werknemers een veilige en gezonde werkplek hebben.

Vaghi 3 bureaustoelen

Configureerbare gegevens verhogen het serviceniveau

De meubelindustrie is een concurrerende markt, en fabrikanten moeten hun partners en klanten de beste service kunnen bieden – ze moeten een serviceniveau hebben dat aan de verwachtingen van de klant voldoet of deze overtreft. Door te investeren in configureerbare data, helpen ze partners uitstekende klantervaringen te creëren en tegelijkertijd het serviceniveau en de kwaliteit te verhogen. De eerste productreeksen zijn nu beschikbaar voor aanvraag. In pCon vindt je oplossingen voor uitvoerende-, operationele-, gasten- en wachtstoelen.

Vaghi onderdeel bank

Eindeloze variaties mogelijk

Dankzij de data kun je als eindgebruiker makkelijk en snel wijzigingen in het ontwerp aanbrengen. Dit geldt ook voor modulaire producten zoals de Mewa, een wachtsysteem voor vergaderingen, ontworpen door Satyendra Pakhalé. Het is een uitgebreid systeem waarbij er meerdere configuraties mogelijk zijn. Uit deze configuraties kunnen eindeloze variaties in vrije vorm worden samengesteld, waardoor er verschillende sferen gemaakt kunnen worden.

pCon maakt het eenvoudig en intuïtief

Met pCon wordt de configuratie van dit complexe product super eenvoudig en intuïtief. Het is mogelijk om snel gepersonaliseerde samenstellingen te maken, direct een offerte te genereren, AR ervaringen te delen, realistische renders te maken en nog veel meer.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring