Nieuw binnen de pCon.catalog: Actiforce

De configureerbare gegevens van de Nederlandse fabrikant Actiforce waren al beschikbaar voor de pCon community. Nu kun je ook de hoogwaardige meubels voor openbare omgevingen gratis downloaden in pCon.catalog.


Actiforce stelt zich voorActiforce_Zit-sta-tafel

Gelijkheid en samenwerking staat bij Actiforce centraal

Wendbaarheid is een woord dat niet alleen de producten beschrijft die Actiforce maakt, maar ook de cultuur. Een doelbewust korte hiërarchische structuur moedigt actie, beweging en transparantie aan. Het geven van prioriteit aan gelijkheid en onderlinge samenwerking binnen de eigen teams – in sales, marketing, R&D, engineering, productie – heeft bijgedragen aan Actiforce’s trots op de waarde van elk teamlid, het type werkplek dat zij nodig hebben, en de veelzijdige aard van modern werkplekontwerp.Actiforce_SLS-770

Gezond leven bij elke werkplek

Beweging begint hier, en de revolutie is nog maar net begonnen. Voor ons betekent dat vandaag de dag dat we op alle soorten werkplekken komen; van kantoren tot magazijnen, ziekenhuizen, keukens en huizen. Wij willen gezond leven naar elke werkplek brengen.Actiforce_Task-2-SLS

Traditionele modellen worden heroverwogen

Het creëren van werkruimteoplossingen die aan alle behoeften voldoen, brengt uitdagingen met zich mee voor elke hedendaagse interieurontwerper. Ontwerpers heroverwegen de traditionele modellen om multifunctionele ruimtes te creëren. Meegaan op de golf van de werkplekrevolutie is ons doel om meer beweging in de werkdag te brengen – of het nu gaat om een gezond zit-sta bureau of een hybride werkdag die een gezondere balans tussen werk en privé mogelijk maakt.Actiforce_Task-1

Modulaire ergonomische SLS-colelctie

Met onze modulaire, ergonomische en eigentijds ontworpen SLS-collectie bieden wij de oplossing voor het creëren van ruimtes om te werken, samen te werken en verbonden te blijven.

Sharing is caring