Nieuw binnen de pCon community: B.PRO

De configureerbare gegevens van B.PRO zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


B.PRO stelt zich voor

Kinderen en volwassenen serveertafel

Afbeelding: B.PRO

B.PRO: Dé systeemoplossingen voor professionele keukens

De professionele keuken is de thuisbasis van B.PRO en biedt alles wat te maken heeft met voedsellogistiek, voedselservice en voedseldistributie. De focus ligt op systeemoplossingen voor slimme processen in bijvoorbeeld hotels, kantines, ziekenhuizen en scholen.

Het inzetten van toekomstgerichte technologieën

B.PRO werd in 1925 opgericht door Heinrich Blanc als “Blanc & Co.” Vandaag de dag maakt B.PRO deel uit van de BLANC & FISCHER familieholding die als missie heeft leefkeukens wereldwijd vorm te geven. Toekomstgerichte technologieën en producten met unieke voordelen en functies voor de gebruiker vormen de kern van elke ontwikkeling bij B.PRO.

Gedekte tafel met serveerkar

Afbeelding: B.PRO

Ook randproducten zijn van groot belang

Allrounders zoals serveerwagens zijn niet meer weg te denken uit een professionele keuken, maar ook op kantoor en in vergaderzalen doen ze het goed. Daarnaast produceert B.PRO nog vele andere randproducten voor veeleisend gebruik.

Kinderen met foodservingkar

Afbeelding: B.PRO

Voor iedereen wat wils

Het B.PRO BASIC LINE serveersysteem volgt een eenvoudig principe: Perfecte voedselpresentatie voor elke smaak en elk budget. Het modulaire ontwerp en de vele functionaliteit bieden alle vrijheid – voor elk doel, voor elke ambiance en voor elk investeringsbudget. Flexibel en modulair – de perfecte combinatie van vorm en functie.

Gezinsvriendelijk: kindvriendelijke apparatuur voor het serveren van voedsel dankzij de lagere modules. De B.PRO BASIC LINE Kids is perfect geschikt voor kinderen. Deze kunnen op dezelfde manier worden vormgegeven als de modules voor volwassenen.

Serveerketen keuken

Afbeelding: B.PRO

Óók voor de gasten

Eersteklas oplossingen voor Cook&Chill en Cook&Serve. Wat goed bereid is, moet goed geserveerd worden voor de gasten. De hoogwaardige hulpjes voor bewaren, portioneren, transporteren en serveren van B.PRO zijn er om je daarbij te ondersteunen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring