Nieuw binnen de pCon community: Nurt Home

De configureerbare gegevens van Nurt Home zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Nurt Home stelt zich voor

Afbeelding: Nurt Home

Afbeelding: Nurt Home

Aandacht. Dit is het beste woord om te beschrijven hoe wij onze meubels en kleine voorwerpen voor thuis ontwerpen en produceren. Uitgewerkt in details. Harmonisch. Door hun constructie en fabricagetechnieken zijn ze duurzaam. Door hun edele materialen verouderen ze met gratie. Koper bedekt met patina. Het donkerder worden van het eikenhout en het leer. Dit is wat tijdloosheid voor ons betekent. Wanneer we nieuwe producten maken, denken we aan relaties tussen mensen en objecten.

Afbeelding: Nurt Home

Afbeelding: Nurt Home

Nurt is in 2018 opgericht door de ontwerpster Maja Ganszyniec. Het begon als een persoonlijk project, een verkenning van de roots: lokale materialen en traditionele ambachten. Altijd dicht bij de natuur, richtte het merk zich op meubels en accessoires voor thuisomgeving en de lokale markt.

In 2022 kreeg Nurt een nieuwe partner – Sebastian Kasper, en daarmee nieuwe groeimogelijkheden. Het bedrijf zal de contractmarkt betreden met een nieuw productassortiment en zijn huiselijke gevoel meenemen naar de professionele ruimte. De combinatie van de creatieve energie van het merk en de meerjarige ervaring van Sebastian Kasper definieert een nieuw, spannend hoofdstuk in de geschiedenis van Nurt.

Afbeelding: Nurt Home

Afbeelding: Nurt Home

We willen dat Nurt het interieur op een specifieke manier beïnvloedt. We willen dat het een open en rustige ruimte bouwt. Daarom kiezen we voor lichte vormen, een open constructie en elementen die spelen met het licht.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring