Nieuw binnen de pCon community: LISTA AG

De configureerbare gegevens van LISTA AG zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


LISTA stelt zich voor

Afbeelding: LISTA AG

Afbeelding: LISTA AG

LISTA is een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van magazijn- en werkplekinrichtingen. Met het LISTA-systeem zijn we een van de weinige fabrikanten die onze klanten een compleet assortiment aan hoogwaardige inrichtingsoplossingen bieden, van ladekasten tot kast-, stelling-, werkbank- en werkpleksystemen, en helemaal tot en met de dynamische opslaglift en systemen voor automatisch geleide voertuigen.

Afbeelding: LISTA AG

Afbeelding: LISTA AG

LISTA staat voor uitstekende kwaliteit in de gehele waardeketen, zowel bij de productie als bij de dienstverlening. Wij streven naar oplossingen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Ook zetten we ons in voor waarden als verregaande expertise, flexibiliteit, klantgerichtheid en ervaring. Vandaag omvat onze klantenlijst meer dan 100.000 bekende bedrijven wereldwijd.

Afbeelding: LISTA AG

Afbeelding: LISTA AG

Zo gevarieerd als jouw uitdagingen op het gebied van moderne opslag- en werkplekinrichting zijn, zo gevarieerd zijn ook de branches die we van passende oplossingen voorzien. Wedden dat jouw bedrijf ook op onze klantenlijst staat? Dat geeft je de zekerheid dat wij experts zijn en weten hoe verschillend de eisen in de verschillende branches zijn.

Afbeelding: LISTA AG

Afbeelding: LISTA AG

 • Auto-industrie
 • Bank en administratie
 • Carrière, onderwijs en vrije tijd
 • Brandweer en politie
 • Gezondheidszorg
 • Luchtvaart
 • Machinebouw
 • Metaalbewerking
 • Motorsport
 • Musea
 • Openbaar vervoer
 • Scholen en universiteiten
 • Horloges, juwelen & munten
 • Onderhoud en reparatie
 • Defensie en veiligheid
 • Gereedschapsfabrikanten
Afbeelding: LISTA AG

Afbeelding: LISTA AG


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring