Nieuw binnen de pCon community: Arteck

De configureerbare gegevens van Arteck zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Arteck stelt zich voor

Afbeelding: Arteck

Afbeelding: Arteck

Arteck is een innovatief familiebedrijf dat zijn kennis beschikbaar stelt op het gebied van scheidingswanden en professionele akoestische kwaliteit.

Onze missie is om samen met architecten leefruimten te creëren die het welzijn van iedereen en het milieu respecteren door het gebruik van 100% gerecycleerde en recycleerbare rPET-vezels. Als bedrijf gericht op de behoeften van onze werknemers ontwerpen, creëren en produceren wij in ons atelier in Lyon op maat gemaakte en ecologisch verantwoorde scheidingswanden en akoestische oplossingen voor professionals.

Afbeelding: Arteck

Afbeelding: Arteck

Wij bieden 2 complementaire collecties, aangepast aan alle architecturale concepten:
– De Art’Coustik collectie biedt oneindig veel mogelijkheden om ons ecologische materiaal, de compacte rPET-vezel, op maat te snijden.

Afbeelding: Arteck

Afbeelding: Arteck

– De Sound-collectie staat bekend om zijn akoestische prestaties en het gebruik van 100% gerecycleerde en recycleerbare rPET-vezel.

Afbeelding: Arteck

Afbeelding: Arteck

Al onze akoestische producten zijn duurzaam, modulair en schaalbaar. Wij streven ernaar onze impact op het milieu te beperken en milieuvriendelijke materialen te gebruiken (FSC, PEFC, ecolabel en Oeko-Tex).

Onze waarden: teamspirit, klanttevredenheid, vertrouwen, innovatie en welzijn.

Ons team luistert naar onze retailpartners, architecten en akoestici om samen met hen aan hun projecten te werken.

Klik hier voor de video.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring