pCon.facts: de FAVORIETEN update

Een nieuwe versie van de mobiele prijslijst pCon.facts is nu beschikbaar in de Appstores.

Zijn er productconfiguraties die je geweldig vindt of die je vaak in gebruikt in klantprojecten? Vind je een productconfiguraties leuk, maar past deze niet bij de huidige opdracht? Dan kan je hem nu opslaan voor later!

Met de update hebben we een nieuw gebied toegevoegd voor jouw favoriete configuraties in pCon.facts: Vind je het product dat je hebt geconfigureerd leuk? Tik dan gewoon op het hartje boven het productvoorbeeld om het op te slaan in je “Favorieten”. Het product vind je terug via het hartpictogram onderaan de app. Hier heb je toegang tot jouw favorieten configuraties en kun je ze toevoegen aan jouw artikellijst.

 

Klik hier om de video te bekijken.
pCon.facts nog niet geïnstalleerd? Download hem gratis via: App Store | Google Play

Heb je nog geen pCon app geïnstalleerd? Ontdek pCon.facts en andere pCon apps in de store.

>Meer informatie over pCon.facts – de mobiele prijslijst
>Meer informatie over pCon.box – de mobiele ontwerptool
>Meer informatie over pCon.scan – het intuïtief scannen van ruimtes met LiDAR

Ben jij interieurontwerper, vakhandelaar, interieurprofessional in de meubelverkoop? Gebruik dan alle voordelen van pCon – toegang tot fabrikantgegevens en uitgebreide productinformatie – en sluit je aan bij het gratis B2B-netwerk pCon Community. Registreer voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring