Nieuw binnen de pCon community: Talky by Erich Keller AG

De configureerbare gegevens van Erich Keller AG zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Talky and Erich Keller stelt zich voor

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Sinds 1951 staat de Zwitserse onderneming Erich Keller AG voor de planning, productie en montage van hoogwaardige, innovatieve meubels en interieurs. Een speciale focus ligt op de ontwikkeling en uitvoering van technologisch geavanceerde communicatiewerkplekken met geïntegreerde koeling. Het team van meer dan 100 medewerkers realiseert projecten over de hele wereld, van New York tot Frankfurt en Tokio. De productie vindt plaats op meer dan 9.000m2 in Zwitserland.

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Talky general

Een dubbele winst voor het kantoor. Talky biedt ruimte voor nieuwe dingen. Het is multifunctioneel en flexibel. Een groot aantal uitbreidingen – binnen en buiten – maken van Talky een integraal onderdeel van de werkruimte en verrijken de hedendaagse agile werkomgeving. Talky staat midden in het open space kantoor, maar dringt zich niet op. Talky is de optimale oplossing voor ongestoorde telefoongesprekken en videogesprekken, voor focuswerk en voor vergaderingen in de open space. Als kleurrijke blikvanger of als gereduceerd element in de ruimte, in stijlvol mosterdgeel of exact afgestemd op jouw corporate design: Talky past zich ook perfect aan jouw visuele eisen. Door middel van een touchscreen kunnen zowel de verlichting als de ventilatie door de gebruiker aan de respectievelijke behoeften worden aangepast.

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Talky S75
Dankzij zijn eersteklas akoestische isolatiewaarde en geluidsarme ventilatie is de Talky S75 perfect als telefooncabine voor ongestoorde telefoongesprekken in de open ruimte, maar ook als toevluchtsoord voor geconcentreerd focuswerk.

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Talky S109
Alleen of samen? Talky S109 biedt ruimte voor beide. Of het nu gaat om een vergaderruimte, microkantoor of stijlvolle lounge, je maakt er gemakkelijk van wat jij en jouw team nodig hebben. Ervaar een strak ontwerp dat bij elk kantoor past, uitstekende geluidsisolatie en een geweldige luchtkwaliteit dankzij krachtige ventilatie.

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Talky M75
Talky M75 biedt ruimte voor nieuwe dingen. De afmetingen zijn aangepast aan kantoorindelingen en het interieur kan individueel met meubilair worden uitgerust. Dankzij de eersteklas akoestische isolatiewaarde en de geluidsarme ventilatie is de Talky M75 perfect als toevluchtsoord in de open ruimte.

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Afbeelding: Talky and Erich Keller AG

Talky L75
Dankzij de eersteklas akoestische isolatiewaarde en de geluidsarme ventilatie is Talky L75 perfect als directiekamer voor teamvergaderingen of videogesprekken. Maar ook als retraite voor geconcentreerd focuswerk of als stilteruimte voor regeneratie.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring