Nieuw binnen de pCon.catalog: Walkolution

Een selectie van hoge kwaliteit handmatige loopband bureaus van Walkolution GmbH is nu te downloaden in pCon.catalog. Lees hier hoe de Duitse fabrikant zichzelf presenteert.


Walkolution stelt zich voor

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

Walkolution GmbH is de toonaangevende fabrikant van handmatige loopbandbureaus met het hoofdkantoor in Beieren, Duitsland. De productlijn omvat zes verschillende actieve loopbandwerkplekken die klanten in meer dan 55 landen in staat stellen actief te blijven tijdens het werk.

Walkolution producten worden gebruikt in bedrijfskantoren, thuiskantoren, co-working spaces, revalidatiecentra, fitnessfaciliteiten, scholen en bibliotheken. De gepatenteerde producten worden met de hand gemaakt in Duitsland en hebben de iFDesign Award, Duitse Design Award en vele andere prijzen gewonnen. Het bedrijf werd in 2017 opgericht door Dr. Eric söhngen en Frank Ackermann.

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

We weten allemaal dat urenlang achter een computer zitten en zelfs een staand bureau gezondheidsrisico’s op lange termijn met zich meebrengen. Walkolution biedt een slimme oplossing die een revolutie teweegbrengt in het dagelijks kantoorleven. De stille loopband, alleen aangedreven door het eigen gewicht en de spieren van de gebruiker, integreert beweging moeiteloos in de werkdag. De verschillende Walkolution loopbanden kunnen eenvoudig onder een in hoogte verstelbare werkplek worden geplaatst of zijn verkrijgbaar met een geïntegreerd of vrijstaand bureau.

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

Zitten is het nieuwe roken. De wetenschap toont duidelijk aan dat zitten niet alleen de bekende gevolgen heeft van rugpijn en gewichtstoename, maar ook het risico op ernstige ziekten zoals kanker, hartaanval, beroerte, depressie en dementie drastisch verhoogt. Ondanks het overweldigende wetenschappelijke bewijs van de gezondheidsrisico’s van te veel zitten, is er geen toepasbare oplossing voor dit overduidelijke probleem.

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

Om werken tijdens het lopen mogelijk te maken, verschilt het Walkolution-systeem op het belangrijke punten van bekende loopbanden. Het werkt volledig zonder elektriciteit, is stil en wordt intuïtief door de gebruiker aangedreven. Met een stahulp kan er gemakkelijk worden gewisseld tussen lopen, staan en leunen. Een uitgebreide collectie bureaus en vergadertafels maakt het assortiment compleet.

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

Medisch specialist en Walkolution-oprichter Dr. Eric Soehngen besloot met Walkolution precies deze oplossing te ontwikkelen. Met medeoprichter Frank Ackermann en een groeiend internationaal team schrijft Walkolution een nieuw hoofdstuk in de Duitse innovatiegeschiedenis. De oplossingen van Walkolution worden inmiddels in meer dan 55 landen met succes toegepast.

Afbeelding: Walkolution

Afbeelding: Walkolution

Sharing is caring