Nieuw binnen de pCon community: Ismobel

De configureerbare gegevens  van Ismobel zijn nu beschikbaar in de pCon.community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Ismobel stelt zich voor

Afbeelding: Ismobel

Afbeelding: Ismobel

Ismobel is opgericht op 4 december 1981 in Logroño (La Rioja) door José María Martínez Albania. De ISMOBEL GROUP is altijd een familiebedrijf geweest en kenmerkt zich door een 100% Spaans product en het gebruik van uitsluitend Europese componenten. Vandaag zijn José Mª, Diego en Marta, de kinderen van de oprichter, degenen die met dezelfde liefde en toewijding onze groep en onze referentiemerken verzorgen en beheren: ISMOBEL en JDM SILLERÍA.

Afbeelding: Ismobel

Afbeelding: Ismobel

De eerste fabriek had een oppervlakte van 300m2, die van jaar tot jaar groeide tot 2.000m2 toen het bedrijf naar een nieuwe locatie moest verhuizen. Momenteel bevindt de fabriek zich op het industrieterrein La Portalada II, met een totale oppervlakte van 25.000m2 en meer dan 50 werknemers. Ze hebben de technologie en kwaliteit ontwikkelt om totale uitmuntendheid in de producten te blijven garanderen.

DESIGN. Wij gebruiken design als de basis voor al onze projecten.

INNOVATIE + ONTWIKKELING. Wij herinvesteren tot 6% van onze omzet in Onderzoek & Ontwikkeling.

PRODUCTIE. Wij beschikken over meer dan 25.000m2 voor productie en opslag. Dit alles met de nieuwste technologieën in de sector. We hebben ook onze eigen magazijnen in alle gebieden van Spanje.

MILIEU. We hebben een duurzaamheidsbeleid waardoor we schone energie opwekken en het grootste deel van onze productie niet vervuilen.

INTERNATIONALISERING. Sinds het begin zijn we ons ervan bewust dat we de verkoop over de hele wereld moeten uitbreiden. We verkopen momenteel in meer dan 25 landen en we blijven elke dag groeien en leren.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring