Nieuw binnen de pCon.catalog: Markant

Een brede selectie kantoor- en objectmeubelen van Markant is nu te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Nederlandse fabrikant zich presenteert.


Markant stelt zich voor

Afbeelding: Markant

Afbeelding: Markant

Markant, opgericht in 1948, is een internationale meubelproducent en inrichter van werkomgevingen. Met productielocaties in Nederland en Maleisië en verkooplocaties in Nederland, Maleisië en Australië beschikt Markant over de ideale combinatie van internationale know-how en Nederlandse nuchterheid. Dit beide zetten we in voor het realiseren van onze missie: gezonder werken.

Met onze inrichtingen moedigen we kantoormedewerkers aan om gezond en fit te blijven. Dit is een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze meubels. Daarnaast maken we met ons design de meubels en inrichtingen aantrekkelijk om in te werken.

Veel zitten is niet goed voor ons. Het verlaagt de kwaliteit van leven en vergroot de kans op vroegtijdig overlijden. Markant stimuleert daarom dynamisch werken met speciale producten en advies over de indeling van het kantoor. Met onze innovatieve werkplekken faciliteren we het verminderen van zituren en het verhogen van beweging op de werkvloer. Beter voor de kwaliteit en de lengte van het leven, creativiteit en vooral de productiviteit.

Sharing is caring