Nieuw binnen de pCon community: Knoll International

De configureerbare gegevens van Knoll International zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Knoll International stelt zich voor

Afbeelding: Knoll International

Afbeelding: Knoll International

Knoll, opgericht in New York in 1938, wordt wereldwijd erkend als een leider in het ontwerpen van woon- en kantoormeubilair, met een portfolio van tijdloze producten die blijven inspireren, evolueren en standhouden.

Afbeelding: Knoll International

Afbeelding: Knoll International

Knoll heeft showrooms in de Verenigde Staten en Canada, in steden als New York, Chicago, Washington D.C., San Francisco, Los Angeles en Boston, en drie showrooms in Europa: Milaan, Londen en Parijs. Het bedrijf streeft zijn doelstelling na om design, innovatie, functionele uitmuntendheid en kwaliteit over de hele wereld aan te bieden en breidt zijn bereik uit naar alle markten via een intensief netwerk van geselecteerde dealers.

De productie-eenheden maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën, bediend door personeel dat gespecialiseerd is in specifieke processen, met een bijzonder accent op veiligheid en ecologie. Alle door Knoll uitgevoerde initiatieven en behaalde certificeringen bevestigen de inzet van het merk voor uitmuntendheid en duurzaamheid. In 2021 fuseerde Knoll met Herman Miller, waardoor het merkencollectief MillerKnoll ontstond. Knoll blijft opereren als een onafhankelijk merk en blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve en dynamische moderne ontwerpen die een oplossing bieden voor de veranderende manieren waarop mensen vandaag de dag leven en werken.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring