Nieuw binnen de pCon community: lento

De configureerbare gegevens van lento zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van lento aan via pCon.login.


lento stelt zich voor

afbeelding: lento

afbeelding: lento

De stoel maakt de dag: actiever zitten is meer bereiken. Een bureaustoel van lento brengt mensen in beweging. En wel daar waar de werkdag wordt gedomineerd door perioden van inactiviteit: aan het bureau.

Tot op heden is lento erin geslaagd om de markt voor hoogwaardige zitmeubelen voor zakelijke klanten (B2B) te bedienen. Met marktgerichte modellen en de eigen sensosit®-zittechnologie, met een uitgebreid servicepakket en een krachtig verkoopconcept.

De in 2005 opgerichte specialist voor actief en gezond zitten ontwikkelt en produceert in Duitsland: unieke, krachtige en concurrerende stoelen als basis voor een prestatiegerichte dag. De focus van het assortiment ligt op ergonomische bureaustoelen, krukken en zit-stahulpen. Ze worden overal gebruikt waar bedrijven belang hechten aan gezond zitten: in kantoren, maar ook in productie en in de fabriek.

Het assortiment omvat ook zitmeubelen waaraan speciale eisen worden gesteld, of het nu gaat om elektrische geleidbaarheid in ESD-werkruimten, infectiepreventie of bovengemiddelde belastbaarheid tot 200 kg.

lento producten worden op bestelling gemaakt. Precies volgens de eisen van de klant en passend bij het budget. Het is belangrijk voor het bedrijf om de eigen producten uitsluitend in Duitsland te ontwikkelen en te produceren. Individuele componenten worden geproduceerd met eigen gereedschap bij lokale onderaannemers; de eindassemblage vindt plaats in de hoofdfabriek in Thüringen. Dit houdt de transportafstanden kort, waardoor hulpbronnen gespaard worden en het milieu wordt beschermd.

Om de klanten lokaal te ondersteunen, distribueert lento in heel Duitsland via een netwerk van opgeleide en bekroonde kantoorinrichtingspartners.

afbeelding: lento

afbeelding: lento


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring