pCon.planner 8.8 – Nauwkeurigheid in een nieuw ontwerp

Hoera, het is herfst! En daarmee is een nieuwe versie van pCon.planner klaar om te downloaden. De update naar versie 8.8 draait om uiterst nauwkeurig werken: Een volledig opnieuw ontworpen eigenschappen-editor presenteert de eigenschappen overzichtelijk en gestructureerd in tabbladen. De nieuwe tool “Origin” ondersteunt dimensionaal nauwkeurige planning en verplaatsing van objecten. Gebruikers van de PRO-versie profiteren van meer efficiëntie met het omgekeerd zoeken van artikelen binnen de catalogus en de overdracht van producten naar de pCon.basket via kopiëren & plakken.

Eigenschappen editor: Nieuw uiterlijk en geavanceerde functies:

De eigenschappen editor is een van de belangrijkste en meest veelzijdige tools in pCon.planner. Dankzij de nieuwe gestructureerde weergave met tabbladen kun je snel attributen invoeren en algemene of productgerelateerde wijzigingen doelgericht doorvoeren. Neem bijvoorbeeld het transformatiegebied: meerdere geselecteerde objecten identiek roteren of de hoogte in bovenaanzicht instellen. De aan te passen waarde is altijd precies gemarkeerd op het object.

De overige innovaties:

  • DWG export: Filteren van lagen en verwijderen van artikelinformatie
  • Artikelen: Omgekeerd zoeken in fabrikantencatalogus (PRO)
  • Importeren: Importeren: EOX & USD bestanden ondersteuning
  • Doorsnede: Secties overbrengen naar viewports
  • Uitwisseling: Artikelen kopiëren & plakken naar pCon.basket (PRO)
  • Transformatie-eigenschappen en nieuw Origin-gereedschap voor dimensioneel nauwkeurige planning
  • Verbeteringen voor vectorafbeeldingen en PDF-export in het lay-out gebied
  • Importeren: Point Cloud ondersteuning (E57 bestanden) (ME, PRO)

Lees meer over de nieuwe functies in het Helpcentrum. Volg ons YouTube kanaal, waar binnenkort meer nieuwe tutorials worden gepubliceerd. Abonneer je op de pCon blog (footer) om op de hoogte te blijven.

*De download knop is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Als je een pCon.planner PRO of ME-gebruiker bent, vragen wij te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat je de dialoog prompt van pCon.planner ontvangt die je informeert over een auto-update.

 

Sharing is caring