Nieuw binnen de pCon.catalog: Jonas Ihreborn AB

De configureerbare gegevens van de Zweedse fabrikant Jonas Ihreborn zijn sinds kort al beschikbaar in de pCon community. Nu zijn de hoogwaardige meubels voor openbare omgevingen ook gratis te downloaden in pCon.catalog.

Bekijk de producten van Jonas Ihreborn AB in pCon.catalog


Jonas Ihreborn AB stelt zich voor

Afbeelding: Joan Ihreborn

Afbeelding: Joan Ihreborn

De complete gereedschapskist met oplossingen voor de openbare omgeving, geproduceerd in Värnamo, Zweden. Wij geloven dat meubels alleen gerechtvaardigd zijn als ze persoonlijkheid hebben en echt in een behoefte voorzien. Met dit in gedachten creëren wij pragmatische, tijdloze en duurzame producten voor een duurzame toekomst.

Jonas Ihreborn is de derde generatie in een lijn van meubelmakers en producenten. Aangezien wij een familiebedrijf zijn, staan onze waarden en persoonlijke betrokkenheid voorop.

Afbeelding: Joan Ihreborn

Afbeelding: Joan Ihreborn

Alle meubelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Småland, het centrum van het Zweedse productiegebied, dicht bij onze lokale toeleveranciers. Daarom kunnen we het hele proces controleren en het personeel tevreden houden. Dit draagt bij tot een duurzame ontwikkeling met milieubewustzijn en eerlijke voorwaarden. Uitgebreide kennis van de productieketen en een eigen prototyping-werkplaats maken ons klein genoeg om flexibel te zijn, maar groot genoeg om grote projecten aan te kunnen, snelle productie met wereldwijde klanten.

In onze showroom in Stockholm kun je onze meubelen ervaren en persoonlijke ondersteuning krijgen om de perfecte meubels voor jouw project te vinden. We hebben ook een ruim aanbod van onze meest gebruikte stoffencollecties.

Sharing is caring