Nieuw binnen de pCon community: HEY-SIGN

De configureerbare gegevens van HEY-SIGN by accodo Projekt GmbH zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van HEY-SIGN aan via pCon.login


HEY-SIGN stelt zich voor

Afbeelding: HEY-SIGN

Afbeelding: HEY-SIGN

De viltfabrikant HEY-SIGN, opgericht in 1999, is een specialist en pionier als het gaat om innovatieve viltproducten voor de living & lifestyle sector. HEY-SIGN verwerkt al meer dan 20 jaar wolvilt tot woonaccessoires, verlichting, klein meubilair, tapijten, kamerschermen en akoestische elementen. Naast de eigen productcollectie richt het bedrijf zich ook op interieurdesign, waarbij individuele maatwerkproducten en speciale uitsneden voor interieurontwerpers, architecten en planners worden gemaakt.

HEY-SIGN gebruikt voor alle producten uitsluitend hoogwaardig wolvilt van 100% zuivere scheerwol zonder chemische toevoegingen of gerecycled textiel. Dit is de enige manier om alle positieve eigenschappen van deze natuurlijk hernieuwbare grondstof te garanderen. Ons wolvilt is huidvriendelijk, luchtdoorlatend en temperatuurbestendig. De geluidsabsorberende werking zorgt voor rust en verbetert de akoestiek in de ruimte. Bovendien isoleert wolvilt tegen kou en warmte, houdt het vocht in balans, is het vuilafstotend en schokabsorberend. Zowel de viltproductie als de fabricage van alle producten is “Made in Germany”, de afwerking van de producten is zelfs “Handmade”.

Afbeelding: HEY-SIGN

Afbeelding: HEY-SIGN

De bekende woolmark documenten: HEY-SIGN is de eerste en enige viltfabrikant die gecertificeerd is volgens de strenge richtlijnen van “The Woolmark Company”. Het materiaal wolvilt in 2, 3 en 5 mm dikte, waarvan alle producten worden gemaakt, is bovendien gecertificeerd volgens Oeko-Tex® Standard 100.

Afbeelding: HEY-SIGN

Afbeelding: HEY-SIGN

Het grootste deel van het uitgebreide assortiment wordt op bestelling gemaakt, waardoor HEY-SIGN uitsluitend volgens de individuele wensen van de klant kan produceren. Voor HEY-SIGN is het belangrijk dat de producten uitsluitend in Duitsland worden ontwikkeld en geproduceerd. Van stansen, naaien, vlechten tot afwerking, bijna alle werkprocessen vinden onder één dak plaats. Afzonderlijke onderdelen van de collectie worden geproduceerd in werkplaatsen voor aangepast werk en in lokale toeleveringsfabrieken voor metaal, hout en leer. De transportwegen zijn kort. Zo worden hulpbronnen gespaard en wordt het milieu actief beschermd.

Afbeelding: HEY-SIGN

Afbeelding: HEY-SIGN

In de loop der jaren heeft HEY-SIGN met succes het designpotentieel van vilt aangetoond met de hoogste kwaliteitsnormen en creatieve ontwerpen. Veel van de HEY-SIGN producten zijn bekroond met designprijzen. Tot op de dag van vandaag is de fascinatie voor vilt ongebroken.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring