Nieuw binnen de pCon community: Ondarreta

De configureerbare gegevens van Ondarreta zijn nu beschikbaar in de pCon community.Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Ondarreta aan via pCon.login


Ondarreta stelt zich voor

Afbeelding: Ondarreta

Afbeelding: Ondarreta

Ondarreta is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1977 bezighoudt met meubelontwerp en de productie van tafels, stoelen en krukken, zowel voor woningen als voor contractprojecten.

Het begon op het strand van Ondarreta in San Sebastian (Spanje), een strand dat de geheimen bewaart van degenen die de zomer in zijn wateren doorbrengen. Zo ook de wortels van de timmerwerkplaats die het begin was van een familiegeschiedenis gewijd aan het ontwerpen en maken van meubelen. Vandaag, 45 jaar later, is Ondarreta van die kleine werkplaats bij het strand naar de dag van vandaag gereisd, waar het over de hele wereld verkrijgbaar is.

Ondarreta maakt meubels om mensen dichter bij elkaar te brengen en relaties te versterken. Ze willen momenten van verbinding creëren, nieuwe ruimtes maken en oude verrijken. Ondarreta wil charme en comfort brengen aan vergaderingen, bijeenkomsten en gesprekken; de steun zijn voor hen die boeken schrijven, posters ontwerpen, e-mails versturen, brieven samenstellen, van maaltijden genieten, harpen bespelen en kunst aanschouwen.

Goed design gaat niet alleen over esthetiek, functie en het voldoen aan de behoeften van de klanten. Bij een goed ontwerp gaat het ook om het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en het garanderen dat we bij elke stap van het proces zorgen voor de grondstoffen en voor de aarde die ze levert. We werken aan het toevoegen van waarde voor iedereen die bijdraagt aan het proces om onze producten tot leven te brengen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring