Nieuw binnen de pCon community: NEW TENDENCY

De configureerbare gegevens van NEW TENDENCY zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van NEW TENDENCY aan via pCon.login


NEW TENDENCY stelt zich voor

Afbeelding: NEW TENDENCY

Afbeelding: NEW TENDENCY

NEW TENDENCY  is designstudio uit Berlijn die de principes van modern design toepast op hedendaagse gebruiksvoorwerpen. In de traditie van Bauhaus ontwikkelt NEW TENDENCY producten die zich kenmerken door conceptueel design, heldere esthetiek, functionele vorm en regionale productie. De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, of het nu gaat om een kantoor, kantine of in privé- en openbare ruimten. Dankzij de functionele en heldere vormgeving passen de meubelen zich aan alle omgeving aan.

De meubelen en accessoire collectie is gemaakt onder de artistieke leiding van Manuel Goller en bestaat uit eigen producten van het bedrijf en uit samenwerkingen met geselecteerde ontwerpers en architecten.

Afbeelding: NEW TENDENCY

Afbeelding: NEW TENDENCY

MASA is een tafel voor op kantoor, in de kantine of thuis. De opstelling van de gevorkte poten biedt optimale beenruimte en maximale functionaliteit – het frame kan gemakkelijk worden gedemonteerd en is ideaal voor het stapelen, opslag en transport. MASA kan gecombineerd worden met elk type tafelblad en is op aanvraag ook verkrijgbaar in speciale afmetingen en kleuren. Zijn gladde silhouet en minimalistische details grenzen aan een maximale beperking van design en materiaalgebruik. Het tafelblad is gemaakt van innovatief, mat Nano HPL met randen in bijpassende kleuren. Het MASA-tafelsysteem wordt vooral gebruikt als vergadertafel in vergaderzalen, als werktafel in open kantoren of in combinatie met MASA banken in kantoren, keuken en wachtruimten. De tafels kunnen binnen 3-5 weken geleverd worden.

Afbeelding: NEW TENDENCY

Afbeelding: NEW TENDENCY

De modulair ontworpen ‘Standard Sofa’ is het eerste gestoffeerde meubelsysteem van NEW TENDENCY. Verkrijgbaar als fauteuil, 2 of 3 zits. ‘Standard Sofa’ kan gecombineerd of individueel worden gebruikt in kantoren of privé- en openbare ruimten zoals business lounges en hotellobby’s.

Afbeelding: NEW TENDENCY

Afbeelding: NEW TENDENCY

Geometrische vormen, strakke lijnen en evenwichtige proporties geven de serie zijn verfijnde en indrukwekkende uitstraling. De ‘Standard Sofa’ is verkrijgbaar in drie kleur- en textielcombinaties met bekleding in de stof Vidar 3 van Raf Simons voor Kvadrat. Hij is goed te combineren met de Meta bijzettafel, die sinds de release in 2011 een klassieker is geworden in de NEW TENDENCY-collectie.

De ‘Meta Side Table’ is een bijzettafel voor opslag en opberging; de naam – een verwijzing naar zijn functie als opslagplaats voor kennis en informatie. Met opbergruimte voor boeken en tijdschriften en een plank voor accessoires of een laptop is Meta zeer geschikt als bijzettafel in kantoor- en woonruimten en ook in gemeubileerde pensions of hotels.

Afbeelding: NEW TENDENCY

Afbeelding: NEW TENDENCY

Dankzij de vele kleurenopties kan Meta in elk project het perfecte kleuraccent aanbrengen. Horizontaal en verticaal geplaatste rechthoekige en ronde vlakken en vakken van gepoedercoat staal vormen de vorm. Afhankelijk van het perspectief doet deze combinatie Meta eens fijn, dan weer massief lijken.


Request the data via the manufacturer selection in pCon.login. You are not yet a member of the pCon Community? Find out how to join.

Sharing is caring