Nieuw binnen de pCon community: MOBBOLI

De configureerbare gegevens van MOBBOLI zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik ze in de pCon.applicaties.


MOBBOLI stelt zich voor

Afbeelding: MOBBOLI

Afbeelding: MOBBOLI

Mobboli is het verhaal van een merk met een eigen leven en persoonlijkheid, uniek sinds de oprichting in 2018. Het nieuwe merk is het resultaat van de innovatieve en creatieve impuls van delaoliva, een familiebedrijf gevestigd in Torrejón de Ardoz (Madrid), dat sinds 1957 een begrip is in de productie van zitmeubilair en kantoor- en schoolmeubilair.

Mobboli is ontstaan uit een onderneming met ervaring en stelt een fris, jong en modern concept voor dat nieuwe trends van de maatschappij begrijpt. Met een duurzame visie gebaseerd op waarden zoals duurzaamheid en welzijn die in haar DNA zijn gegrift. Moderne producten die ontworpen zijn om persoonlijkheid te geven aan ruimten en allerlei soorten omgevingen.

Afbeelding: MOBBOLI

Afbeelding: MOBBOLI

Een nieuw merk, flexibel en innovatief en tegelijkertijd trouw aan zijn oorsprong met een internationale visie op commercieel,- project,- en woonmeubilair.

Een inzet voor design en kwaliteit, met productie in Spanje, ondersteund door een intern productiesysteem met eigen installaties. In elke productiefase is het mogelijk collecties te personaliseren met een optimale leveringstermijn en met de grootste economische en ecologische besparingen zonder tussenliggende marges.

Afbeelding: MOBBOLI

Afbeelding: MOBBOLI

Mobboli werkt samen met bekende ontwerpers met dezelfde visie, zoals Ximo Roca, Héctor Diego, Arnau Reyna, Gabriel Teixidó, Franscesc Rifé, Yonoh, A.G. Vicuña, enz. Het bedrijf heeft verschillende Good Design Awards gewonnen voor de collecties Plane, Hug, Cap en Peach.

Afbeelding: MOBBOLI

Afbeelding: MOBBOLI


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring