Nieuw binnen de pCon.catalog: SACKit

Een brede selectie van lampen, barkrukken, zitzakken en andere lifestyle producten van SACKit is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder om te zien hoe de Deense fabrikant zich presenteert.

Hier vindt u de producten van SACKit in pCon.catalog


SACKit stelt zich voor

Afbeelding: SACKit

Afbeelding: SACKit

Het verhaal van SACKit begon in 2012 in Aalborg, Denemarken. Opgericht door Kristoffer Glerup en sindsdien uitgegroeid tot het verhaal van een gevestigd designmerk dat design voor iedereen toegankelijk maakt.

SACKit is een Deens design dat opvalt in een menigte. Wij creëren multifunctionele lifestyleproducten van hoge kwaliteit en exclusief Deens Design. Een SACKit product is een product waar je jaren plezier van hebt! Wij weigeren simpelweg compromissen te sluiten op het gebied van functionaliteit en kwaliteit van onze ontwerpen.

Mensen vragen ons vaak “Wat is het verband tussen luidsprekers en zitzakken?” Voor ons is het verband duidelijk – wij produceren functionele lifestyleproducten die geschikt zijn voor het moderne, actieve leven. Wij laten ons niet beperken tot één productcategorie. We zijn voortdurend bezig om tegemoet te komen aan de behoefte van consumenten aan relevante en functionele lifestyleproducten.

Afbeelding: SACKit

Afbeelding: SACKit

Sharing is caring