Nieuw binnen de pCon community: Scholl Apparatebau

De configureerbare gegevens Scholl Apparatebau zijn nu beschikbaar in de pCon.community. Vraag de data aan via pCon.login om deze te gebruiken in uw pCon.applicaties.

Vraag de data van Scholl Apparatebau aan via pCon.login


Scholl stelt zich voor

Afbeelding: Scholl Apparatebau

Afbeelding: Scholl Apparatebau

SCHOLL – al meer dan 75 jaar staat onze naam voor topprestaties op het gebied van verwarmings-, transport- en levensmiddelen techniek – ook internationaal.

In 1945 ontwikkelde de fabrikant Gustav Scholl uit Offenbach (Duitsland) het prototype van de eerste bordenwarmer 2008. Sindsdien heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van grootschalige horeca-apparatuur.

Afbeelding: Scholl Apparatebau

Afbeelding: Scholl Apparatebau

Met de verhuizing in 1959 van Frankfurt naar Bad Marienberg – het huidige hoofdkantoor – kregen we de kans om ons productassortiment op het 10.000 m²  grote bedrijfsterrein steeds verder te ontwikkelen en tot op de dag van vandaag uit te breiden. Van het bereiden van eten (inductie kookapparatuur) tot het presenteren (serveer-, warmhoud- en koeltechnologie) en het rond brengen ervan (dienbladenwagens).

Ook bieden we een ruim assortiment roestvrij stalen meubelen (werk- en spoeltafels, warmhoudkasten, enz.) aan. We kunnen met name voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten op het gebied van de bouw van winkels en apparatuur. Via gespecialiseerde dealers verdelen we onze producten. Hierdoor kunnen we een deskundig advies en snelle service garanderen. Als klant kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeelding: Scholl Apparatebau

Afbeelding: Scholl Apparatebau

“Scholl… een idee vooruit!”, dat betekent voor ons snel en flexibel reageren op de nieuwste trends in de branche. In de afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld de begrippen inductietechniek en frontcooking (koken voor de gast) vaste waarden geworden in ons productportfolio.

Tot slot, is het uitwisselen van ervaringen tussen dealers en eindgebruikers een ontzettend belangrijk onderdeel in onze organisatie. We onderhouden dit als exposanten op nationale en internationale beurzen. Op die manier hebben wij onze export de laatste jaren voortdurend kunnen vergroten.

Afbeelding: Scholl Apparatebau

Afbeelding: Scholl Apparatebau


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring