Nieuw binnen de pCon.catalog: Heymat Pro AS

Een selectie van hoogwaardige producten van Heymat Pro AS is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Noorweegse fabrikant zich presenteert.
Hier vindt u de producten van Heymat Pro in pCon.catalog


Heymat stelt zich voor

Afbeelding: Heymat Pro AS

Afbeelding: Heymat Pro AS

Ons verhaal begint in het prachtige Noord-Noorwegen, omgeven door fjorden en bergen… en veel stormachtige weer. Hier runde het echtpaar Sonja Djønne en Thoralf Lian een familiebedrijf dat specialiseerd was in schoonmaken en verhuren van industriele matten.

We waren een typisch gezin met jonge kinderen, en een hal bezaaid met schoenen, zand en vuil. Maar we hadden een voordeel – een slimme oplossing dat onze levens een stukje makkelijker maakten – een industriële mat. Het was niet mooi, maar wel slim en effectief. Het absorbeerde viezigheid en maakte het zoveel makkelijker om onze hal schoon en uitnodigend te houden.

Afbeelding: Heymat Pro AS

Afbeelding: Heymat Pro AS

Waarom was er dan nog geen product dat niet alleen effectief was, maar er ook goed uitzag? We besloten om daar iets aan te doen – een ondernemingsidee begon te groeien.

Even onder ons, we hadden al diepgaande kennis over industriële matten en een grote passie voor design. Het was op dit raakvlak – tussen ervaring en passie – dat het idee van Heymat ontstaan is. Ons doel was een deurmat te maken die jou gelukkig maakt als je thuis komt, vandaar dat onze naam een woordspeling is in het Noorse gezegde ‘heimatt – to return home’.

In 2016 lanceerde we onze eerste collectie, en hebben sindsdien continue gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve designs – altijd in nauwe samenwerking met toonaangevende designers. We zijn ontzettend trots op elke samenwerking – en elke nieuwe mat.

Afbeelding: Heymat Pro AS

Afbeelding: Heymat Pro AS

Sharing is caring