Nieuw binnen de pCon.catalog: Gabriel A/S

Een selectie van hoogwaardige meubelstoffen van Gabriel A/S is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Deense fabrikant zich presenteert.


Gabriel stelt zich voor

Afbeelding: Gabriel A/S

Afbeelding: Gabriel A/S

Gabriel is een Deense fabrikant gespecialiseerd in meubelstoffen met een geschiedenis die teruggaat tot 1851. Door twee eeuwen heen, hebben we stoffen ontworpen en gemaakt met een onveranderlijke toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Onze ontwerpfilosofie is gevormd door ons sterk Scandinavische erfgoed en weerspiegelt het verfijnde Scandinavische design. Onze stoffen zijn elegant, hebben aantrekkingskracht en smelten schoonheid, eenvoud, comfort en presentaties harmonieus samen.

Duurzaamheid is een centraal onderdeel van wie we zijn, en al onze stoffen zijn duurzaam. Geleid door een gedeelde toewijding aan het ontwerpen van duurzame stoffen en het bevorderen van gezonde binnenruimtes, behandelen we mensen en het milieu met respect bij elke stap die we zetten – van de selectie van grondstoffen tot het uiteindelijke stofontwerp.

Sinds het begin van onze reis in 1851, zijn wij geëvolueerd tot een gespecialiseerde one-stop shop voor de stoffen en meubels van de toekomst. Waarbij we onze krachten bundelen binnen de hele Gabriel Group. Wij zijn meer dan alleen maar een stoffenfabrikant en bieden de internationale meubelindustrie een uitgebreide reeks oplossingen en diensten aan. Dit gaat van meubilair en afzonderlijke onderdelen, tot op maat gemaakte oplossingen, akoestisch comfort en brei- en decoratiediensten.

Afbeelding: Gabriel A/S

Afbeelding: Gabriel A/S

Sharing is caring