pCon.planner 8.7 – Nieuwe en verbeterde functies


Highlight: individuele aanzichten maken met de doorsnede functie
Focus met de nieuwe tools voor het maken van een doorsneden op het visuele deel van een complexe tekening, of geef inzicht in een specifiek gebied in de tekening. Leer meer over het maken van een doorsnede in deze tutorial:

De andere innovatieve functies:

  • Het actieve werkblad is altijd met een groene omlijning gemarkeerd
  • Verbeterde licentiecontrole (PRO)
  • Exporteren van logo’s voor Batch Rendering Service (PRO)
  • OBX- en OBK-import nu ook beschikbaar in de ME-versie
  • Meer opties voor het weergeven van productinformatie: tabellen, afmetingen, valuta’s
  • Verbeterde importbibliotheken voor vele geometrie formaten
  • Ondersteuning voor Windows 11

Meer informatie over de nieuwe functies vindt u in het Helpcentrum. Bezoek ook ons Youtube kanaal, waar binnenkort meer nieuwe tutorials geüpload worden. Abonneer op de pCon.blog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

*De download knop is voor de gratis standaard versie van de pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen wij u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u de dialog prompt van pCon.planner ontvangt die u informeert over een auto-update.

Sharing is caring