Nieuw binnen de pCon community: Legamaster

De configureerbare data van Legamaster zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze fabrikant van visuele presentatiemiddelen aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Legamaster aan via pCon.login


Legamaster stelt zich voor

Afbeelding: Legamaster

Afbeelding: Legamaster

Al sinds 1953 stellen wij professionals over de hele wereld in staat om elke dag beter met elkaar in contact te komen en samen te werken. Het is onze missie om visuele presentatiemiddelen te ontwikkelen die creativiteit bevorderen, interactie stimuleren en teams in staat stellen te excelleren. Hierbij kunt u denken aan whiteboards of flipovers, maar ook aan digitale hulpmiddelen zoals touchscreens.

Dankzij ons uitgebreide assortiment praktische en weldoordachte oplossingen is Legamaster erin geslaagd een leidende positie op de markt te verwerven en daarmee dé naam op het gebied van professionele visuele communicatie.

Wij focussen ons op het “toegevoegde waarde” model. Een win-win-win situatie voor de eindgebruiker, onze dealers en voor ons. Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring