Nieuw binnen de pCon community: Cappellini

De configureerbare data van Cappellini zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Italiaanse fabrikant voor kantoormeubelen en accessoires aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Cappellini aan via pCon.login


Cappellini stelt zich voor

Afbeelding: Cappellini

Afbeelding: Cappellini

Cappellini is in 1946 opgericht als een klein ambachtsbedrijf. Gestart met een idee van innovatie waarin creativiteit, internationalisering, avant-garde en vakmanschap gecombineerd zijn, heeft Cappellini zijn eigen identieit gecreëerd.

Al meer dan zeventig jaar wordt de catalogus van Cappellini gekenmerkt door productie die nooit saai of te excentriek is: met hun levendige lichtheid zijn ze in staat zich aan te passen aan de verschillende stijlen en trends van de hedendaagse wereld.

Afbeelding: Cappellini

Afbeelding: Cappellini

Cappellini is een bedrijf dat graag waagt, provoceert, risico’s neemt en altijd experimenteert. De eis is om innovatieve meubelen van hoge kwaliteit te maken die tot de verbeelding spreken en emoties opwekken.

Afbeelding: Cappellini

Afbeelding: Cappellini

Guilio Cappellini, door Time Magazine genomineerd als een van de meest invloedrijke trendsetters op het gebied van mode en design ter wereld, zorgt als art director en designer voor de producten en communciatiestrategieën van Cappellini. Hij is een echte talent scout, altijd op zoek naar samenwerkingen met jonge ontwerpers uit de hele wereld. Geloven in en wedden op nieuw talent is een intergraal onderdeel geworden van de geschiedenis van Cappellini, dat tijd, geld en energie investeert in de zoektocht naar namen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van zijn ontwerpen.

De collecties van Cappellini worden gekenmerkt door een liefde voor het experiment en de verkenning van nieuwe woonvormen,. Deze worden gebruikt voor de inrichting van het gehele woonlandschap, van de woonkamer tot de studio en de slaapkamer, maar ook contractruimten zoals lounges, hotels en restaurants. Veel producten van Cappellini zijn iconische stukken geworden, die nu tentoongesteld worden in de belangrijkste musea over de hele wereld.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring