De nieuwe versie van de digitale prijslijst: pCon.facts, heeft een verbeterde gestroomlijnde GUI en navigatie.

Nieuw in pCon.facts 3.0

Alle instellingen en lijsten op één plek

Uw nieuwe thuisbasis: lijsten, lijst eigenschappen en algemene app instellingen vindt u allemaal op één plek.

Start in uw catalogus overzicht

De focus van de applicatie ligt op het snel terugvinden van productinformatie. Start nu direct in het overzicht van uw catalogi en navigeer naar producten met de bijbehorende informatie en configuratieopties.

Actuele favorieten

Net als voorheen kunt u geschikte producten in een lijst opslaan door op de winkelwagenknop te tikken. Het winkelwagenicoon, in de navigatiebalk onderin het scherm, brengt u naar de favorietenlijst. Hier zijn uw favorieten te zien, te bewerken en kunt u documenten aanmaken en delen.

Met de nieuwe functie “Wis lijst” kunt u met één tik, ruimte maken voor nieuwe producten op de favorietenlijst.

Verbeterde navigatiebalk

Navigeer binnen de app met de nieuwe navigatiebalk onderin. Ga snel van uw catalogi, naar actieve favorieten, naar lijsten en instellingen.

 

De digitale productcatalogus ‘pCon.facts’ is de allround-app voor uw verkoopteam: uitgebreide productinformatie zoals prijzen, foto’s en productbrochures heeft u altijd bij de hand. Dit alles gecombineerd met indrukwekkende real-time configuratie en augmented reality functies, maken pCon.facts een belangrijke bron voor uw verkoopteam!

Ga naar onze website voor meer informatie.

 

Heeft u pCon.facts nog niet geïnstalleerd? Download het in de App Store of Google Play!

 

 

Sharing is caring