Nieuw binnen de pCon.catalog: COR Sitzmöbel

Een selectie van hoogwaardige zitmeubelen van COR is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Duitse fabrikant zich presenteert.

Cor stelt zich voor

Afbeelding: COR_Sitzmöbel

Afbeelding: COR_Sitzmöbel

De Oost-Westfaalse fabrikant van gestoffeerde meubelen; COR, biedt design en functionaliteit voor de hoogste eisen aan zitmeubelen. Het familiebedrijf produceert volledig geïntegreerd in zijn vestigingen in Rheda-Wiedenbrück (Duitsland) en heeft al meer dan 50 bedrijfs- en designprijzen gewonnen.

De kenmerken van COR-meubelen zijn de tijdloze esthetiek, het uitstekende zitcomfort, het eersteklas vakmanschap en de hoogwaardige materialen. Alle gestoffeerde meubelen worden op een duurzame manier geproduceerd en onderscheiden zich met het milieukeurmerk “Blauer Engel” en het Greenguard-certificaat. Het gerenommeerdste meubelstuk is de klassieke Conseta-bank, die al sinds 1964 deel uitmaakt van de productportefeuille.

 

 

Sharing is caring