Nieuw binnen de pCon.Community: Flexfurn

De configureerbare data van Flexfurn zijn beschikbaar in de pCon Community.

Vraag de data van deze Belgische fabrikant van horeca- en evenementenmeubilair aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Flexfurn aan via pCon.login


Flexfurn stelt zich voor

Afbeelding: Flexfurn

Afbeelding: Flexfurn

Het begon in 1997 met een bedrijf genaamd ‘Europa 2000’, opgericht door Alex en James Verbeeck, vader en zoon. Ze groeiden al snel uit tot de belangrijkste groothandel in opvouwbaar en stapelbaar meubilair voor de horeca- en evenementenbranche in België.

Als gevolg van hun grote succes verlegden zij al snel grenzen. Ze begonnen met het uitbreiden van hun markt naar Europa en de rest van de wereld. Tegelijkertijd begonnen ze ook met het ontwerpen en produceren van hun eigen producten, genaamd de XDesign collectie. In 2013 werd Europa 2000 omgedoopt tot ‘Flexfurn’, een combinatie van twee woorden die de kernactiviteit van de firma definiëren: Flexibele meubels.

Het merk XDesign van Flexfurn is precies wat onze klanten nodig hebben om een evenement, horecazaak of ander project modieus en stijlvol in te richten en te decoreren: strakke lijnen, frisse kleuren en unieke ontwerpen. Het creëren van magische momenten. De XDesign collectie is niet alleen een elegant en stijlvol ontwerp, maar richt zich ook op de stapelbaarheid, opbergbaarheid, montage en de demontage van elk specifiek meubel.

Het meubilair is niet alleen praktisch, de meeste van onze collecties zijn zeer multifunctioneel inzetbaar. Elk product in onze XDesign collectie is intern ontworpen en creëert een meerwaarde voor onze klanten in allerlei sectoren, zoals de horeca- en evenementensector, maar ook corporate bedrijven, sportclubs en zo veel meer.

Afbeelding: Flexfurn

Afbeelding: Flexfurn

Vanuit de eindgebruiker wordt het product- en dienstenconcept omgezet in een product dat aan verschillende eisen voldoet. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de kernwaarden van Flexfurn: stapelbaarheid, opvouwbaarheid, opbergbaarheid en het bereiken van een uniek design.

Afbeelding: Flexfurn

Afbeelding: Flexfurn


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring