We kijken terug op een druk, succesvol maar ook bewogen jaar. De vele nieuwe fabrikanten die zijn toegetreden tot ons platform en mooie ontwikkelingen met betrekking tot onze software tools, maken dat we met trots terugblikken op dit jaar. Het ontwerpen en inrichten van de nieuwe locatie met alles wat daarbij komt kijken, is dit een mooi traject wat zich nu in de eindfase van de realisatie bevindt. In 2022 staan enkele mooi gebeurtenissen op ons te wachten. Te beginnen met de verhuizing in januari naar de Beemdstraat 1B. Verder hopen we dat in 2022 de beurzen (Design District & Orgatec) weer plaats kunnen vinden. Volgend jaar bestaan we alweer 15 jaar en zullen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Kortom genoeg om naar uit te kijken en het jaar tevreden af te sluiten.

Namens Team EasternGraphics Benelux wensen wij u en uw naasten hele fijne dagen en alle goeds en gezondheid voor het nieuwe jaar.

Sharing is caring