Nieuw binnen de pCon.catalog: Mikomax

Een selectie van innovatieve werkplekoplossingen van Mikomax is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Poolse fabrikant zich presenteert.

Afbeelding: Mikomax

Afbeelding: Mikomax

Met zijn akoestische oplossingen verbetert Hushoffice kantoren en helpt efficiënte, inspirerende en veilige werkplekken te creëren. Het paradepaardje van het merk zijn hoogwaardige telefooncellen, concentratiewerkplekken en vergaderpods. Het merk is gebaseerd op, en groeit uit de meer dan 30 jaar internationale ervaring van het moederbedrijf – Mikomax Smart Office.

Afbeelding: Mikomax

Afbeelding: Mikomax

Bedrijven uit FMCG-, bank-, telecom-, software- en farmaceutische sector, hebben gekozen voor hushoffice pods. Zij willen de functies van kantoren verrijken en werkplekken snel en kostenefficiënt aanpassen aan de bedrijfsbehoeften en teamvoorkeuren, zonder dat daarvoor kantoorrenovaties of- sluitingen nodig zijn.

Afbeelding: Mikomax

Afbeelding: Mikomax

Elk van de Hushoffice werkpods heeft zijn eigen doel en functie binnen de kantoorruimte. De hushPhone telefooncabines zorgen voor privacy van telefoon- en videogesprekken, hushWork pods bieden intieme werkruimte om geconcentreerd te werken en  hushMeet akoestische cabines bieden een comfortabele plek voor energieke teamvergaderingen.

Afbeelding: Mikomax

Afbeelding: Mikomax

Sharing is caring