De virtuele beurs: pCon.sessies

Met de pCon sessies brengen wij pCon naar u toe.

Beurzen zijn een belangrijk onderdeel voor onze organisatie. Doordat het afgelopen jaar geen tot weinig beurzen zijn doorgegaan is het initatief van deze virtuele beurs gestart. Wij hopen op deze manier om de relaties en klantencontact te onderhouden.

De pCon sessies biedt inspiratie, informatie aan over de laatste innovaties binnen pCon, en brengen zo de branche zijn creatives, interieurr stylisten, architecten, designers, retailers en makers samen. Wat u kunt verwachten: Online talks, How to video’s, product video’s en meer. Dit alles live of on demand. De video’s zullen zich richten op de ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden en hoe u de pCon applicaties kunt inzetten tijdens u ontwerp- en verkooptraject.

Wij hebben u gemist en staan 4 dagen online voor u klaar! Neem nu deel aan de pCon sessies!

Sharing is caring